Logo Leieland

Logo (Lokaal Gezondheidsoverleg) Leieland wil de gezondheid van alle mensen in haar werkingsgebied bevorderen zodat dit bijdraagt tot meer levenskwaliteit en gezonde levensjaren. De gezonde keuze zou de standaardkeuze moeten zijn. Of nog beter: geen keuze, maar een alledaagse realiteit. De Vlaamse Logo’s maken een goede gezondheid tastbaar, haalbaar en helemaal vanzelfsprekend.​

Wij informeren, motiveren, adviseren en begeleiden organisaties graag waar nodig en op maat. Geestelijke gezondheid is – naast vele andere thema’s -  een belangrijke focus binnen onze werking.

We hebben tal van kant-en-klare projecten in de aanbieden zoals promotie van de website Kzitermee.be (ondersteuning aan mensen met een vraag voor zichzelf of iemand anders en mensen die hulp zoeken of aan hun veerkracht willen werken),  10-daagse van de geestelijke gezondheid, veerkrachtige wandelingen… maar werken ook graag op maat van jullie vraag en nood.

Heb je als lokaal bestuur, organisatie, vereniging of werking een vraag rond gezondheidsbevordering en ziektepreventie? Neem contact op met ons of neem alvast een kijkje op onze website voor een greep uit ons aanbod.  

Contact

Logo Leieland is bereikbaar via email (info@logoleieland.be) of telefonisch op 056/44.07.94

Adres: President Kennedypark 10, 8500 Kortrijk

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×