• W-MOVE

  W-Move, een team dat is opgestart in januari ’22 vanuit de versterkende maatregelen binnen de mobiele teams. We zijn een multidisciplinair team bestaande uit psychiater Dr. Callens, psycholoog Eveline en psychiatrisch verpleegkundige Mieke. W-Move maakt deel uit van het MCT Kortrijk.

  W-Move richt zich tot volwassenen met een (vermoeden van) psychische kwetsbaarheid die zorg mijden en bij wie er aanklampend gewerkt moet worden. Tweede doelgroep is ouderen (65+) met een psychische kwetsbaarheid. Volwassenen/ouderen woonachtig in de eerstelijnszone Waregem (Waregem, Wielsbeke, Avelgem, Anzegem, Deerlijk, Zwevegem & Spiere-Helkijn).

  Exclusie: NAH, neurocognitieve stoornissen, personen woonachtig in woonzorgcentra

  Er wordt aan huis een (intensieve) begeleiding opgestart. De duur van de begeleiding is individueel bepaald en wordt besproken in het multidisciplinair team.

  Aanmelden: Aanmeldingen kunnen gebeuren door huisartsen, psychiaters, psychologen en alle partners van de eerstelijn (CAW, OCMW, …). Aanmeldingen gebeuren telefonisch op het nummer 056/623965. De begeleiding is volledig gratis. Iedere werkdag van 8u tot 16u30.

 • PZT Waregem

  Psychiatrisch zorg in de thuissituatie in regio Waregem biedt ondersteuning aan psychiatrisch cliënten (16-65 jaar) en context in de thuissituatie in regio Waregem. Men biedt nazorg aan patiënten uit het ziekenhuis, maar ook ondersteuning aan niet-gekende cliënten. €10 per bezoek. De frequentie van huisbezoeken hangt af van de noodzaak en wordt bepaald in onderling overleg met de cliënt.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×