• Ambulante diagnostiek en behandeling voor kinderen

  In de polikliniek van De Korbeel komen zowel het kind/jongere als de ouder(s) op afspraak. De raadplegingen zijn gericht op zowel het stellen van de juiste diagnose op basis waarvan vervolgens de meest geschikte zorgvorm kan bepaald worden als medicatie-opvolging van kinderen en jongeren die voorheen behandeld werden in De Korbeel. Daarnaast is er een specifieke module voor ambulante diagnostiek en behandeling van infants (0 -4 jaar).

 • PC Menen

  Raadplegingen psychiaters en andere disciplines PC Menen: Mogelijkheid tot ambulante raadplegingen bij de psychiaters in PC Menen. Daarnaast ook mogelijkheid tot poliklinisch aanbod in het PCM door andere disciplines: kortdurende begeleiding door één van onze psychologen, kortdurende begeleiding door de sociale dienst voor specifieke problemen op hun terrein, specifieke programma’s als mindfulness, relaxatie, esketaminekuur, omgaan met frustraties.

 • PZ. H. Familie

  Raadplegingen psychiaters PZ. H. Familie: De ambulante raadplegingen voorzien zowel in diagnosestelling als behandeling. Behandeling via raadplegingen bestaat uit een combinatie van farmacotherapie (medicatie) en psychotherapie. Zowel nieuwe patiënten als patiënten die verdere behandeling nodig hebben na een opname kunnen terecht in de polikliniek van het PZ H. Familie.

 • Centrum Psychiatrie az groeninge

  Ambulante raadplegingen voor diagnostisch advies of ter ondersteuning en behandeling van volwassen en ouderen met medisch psychiatrische problemen of als nazorg. Het betreft een individuele (psycho) therapeutische actie. Binnen de polikliniek van az Groeninge wordt ook de mogelijkheid van multidisciplinaire diagnostiek en behandeling aangeboden aan volwassenen en ouderen (+ 18 jaar). 

 • OLV van Lourdes Waregem

  De ambulante raadplegingen voor diagnostisch advies of ter ondersteuning en behandeling van volwassen en ouderen met medisch psychiatrische problemen of als nazorg. Mogelijkheid tot spoedafspraken, via huisarts.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×